Home Vakantie 2022 Zwemmen en de stad in!

Zwemmen en de stad in!

308
4

De eerste nacht in het huisje verloopt eigenlijk niet veel anders dan thuis: met z’n drietjes in 茅茅n slaapkamer.

We nuttigen een ontbijt en willen daarna graag zwemmen in het binnenzwembad dat om 10.00 open gaat.

Na een lekker potje zwemmen, krijgen we een beetje honger en gaan terug naar het huisje voor een kleine lunch, alvorens we op stap gaan richting Ede om te shoppen.

Het is niet ver rijden naar het centrum van Ede. Binnen 10 minuten zijn we in de parkeergarage en lopen zo de hoofdwinkelstraat van Ede in.

We bezoeken niet heel veel winkels, want we komen een beetje met een doel: nieuwe gymschoenen en speelgoed voor Ella en een vinylplaat voor mij. En Sandra wil nog langs een Legowinkel, maar die zit niet in het centrum.

Voor de gymschoenen slagen we al snel en ook het speelgoed voor Ella laat niet lang op zich wachten.

Ik scoor een LP bij de platenzaak en heb aan Ella beloofd dat ik ook een plaat voor haar koop als ze K3 op vinyl hebben. En dat hebben ze! 馃檪

Op de terugweg naar de auto nemen we nog een lekker ijsje.

We willen graag nog even langs de Legowinkel, maar die blijkt begin van de week gesloten te zijn, dus daar komen we vast later in de vakantie nog wel.

Het is al aardig warm aan het worden, dus we gaan terug naar het huisje om nog even te relaxen en daarna een duik te nemen in het buitenzwembad.

Dit water wordt ook verwarmd, maar is wel iets frisser dan het binnenzwembad. Wat natuurlijk niet erg is, want we koelen wel lekker af zo.

Rond half 6 gaan we het water uit, terug naar ons huisje, want het is inmiddels etenstijd.

4 COMMENTS

  1. Wat een aardig gevuld dagje is het weer geworden, en verveeld hebben jullie je zeker niet, hier hoef je niet voor naar het buitenland.

  2. Wat ziet het er heerlijk uit daar. Er gaat niets boven af en toe afkoelen in een zwembad als het zo lekker warm is. En de omgeving daar is ook prachtig. Daar gaan jullie vast ook nog van genieten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here