Home Vakantie 2022 Dieren, waterpret en een speeltuin

Dieren, waterpret en een speeltuin

99
6

Dit is alweer de derde dag van onze vakantie en het wordt met de dag warmer. Maar we mogen niet klagen, want het is wel het perfecte weer om lekker buiten te zijn.

Vandaag bezoeken we ‘Binky’, een soort speelboerderij.

Na ongeveer een halfuurtje rijden, parkeren we de auto en kopen we onze kaartjes. De pret kan beginnen!

Bij binnenkomst loop je vrijwel direct tegen een soort speel verkeersplein aan, waar met fietsjes diverse routes afgelegd kunnen worden.

We lopen door richting de waterfietsen, want Ella wil dit erg graag doen.

We hoeven niet lang te wachten en we claimen onze waterfiets, waarna we een rondje maken op de best wel grote vijver. Erg leuk!

Direct aan deze vijver ligt ook een speeltoestel in het water, dus: badpak aan en gaan! Klimmen en klauteren en tussendoor met de voetjes in het water.

Een stukje verderop is een grote speeltuin. Wat fijn is aan deze speeltuin, is dat deze grotendeels beschut onder de bomen ligt, dus hier is het best nog wel lekker cool.

Na het spelen in de speeltuin is het tijd voor een simpele, maar lekkere lunch.

Na de lunch nog even spelen, maar dan besluiten we toch om het park te verlaten en terug te keren naar het huisje met een tussenstop bij Blokjesland, een winkel waar ze tweedehands Lego verkopen.

Bij het vakantiepark gaan Ella en ik nog lekker naar het buitenzwembad, terwijl Sandra het kleine zwembadje bij het huisje opzet.

We sluiten de dag af met een BBQ en nog een spelletje jeu de boules.

6 COMMENTS

  1. Ziet er weer uit als een heerlijke dag. En alles met water is natuurlijk geweldig met dit warme weer. En Ella geniet er ook van zo te zien. De vakantie kan nu al niet meer stuk en er is nog veel meer in het verschiet.

  2. Ik denk dat dit dagje niet leuker had kunnen zijn voor Ella, en zeker dat het nu zo mooi weer is voor de waterspeeltuin.
    Het is inderdaad alweer de derde dag van de vakantie, het gaat snel, maar wel elke dag al hele leuke dingen gedaan.
    Hoop dat jullie ook geslaagd zijn bij de Lego winkel, en anders hebben jullie er lekker rond geneusd.

  3. Dat ziet er als een heerlijke dag uit! Leuk parkje volgens mij, zeker passend bij de leeftijd van Ella! Geniet van de leuke tijd en het mooie weer!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here