Home Vakantie 2022 Op bezoek bij de kabouters

Op bezoek bij de kabouters

80
3

Vandaag een rustig dagje, want morgen staat een druk dagje gepland.

Ella en ik beginnen de dag eens met zwemmen. Eerst in het binnenbad en daarna het buitenbad.

Sandra heeft gezien dat er ergens een Kabouterpad is, een wandeling van 800 meter door het bos, met verschillende kaboutertafereeltjes verborgen.

Maar eerst naar de McDonald’s! Een spontane wending van de vakantie, want het is lunchtijd! 🙂

Hierna rijden we naar Hoenderlo, waar het begin is van het kabouterpad. We parkeren de auto bij een vakantiepark van Roompot, wat er ook erg goed uit ziet.

Hier kun je een tasje kopen met stickers, een opdrachtenboekje en een kaboutermuts. Leuk bedacht, maar al het geld te duur, zeg maar. 😉

De wandeling is wel erg leuk! Het is gelegen in een mooi gebied een ze hebben inderdaad kleine kabouterscenes gemaakt, zoals waslijntjes met kleine kledingstukjes er aan.

We rijden terug naar het vakantiepark en Ella en ik duiken nog een keer het zwembad in.

Verder doen we niet veel meer want morgen verlaten we dit vakantiepark, bezoeken attractiepark Hellendoorn en rijden daarna door naar ons vakantiepark in IJhorst.

3 COMMENTS

 1. Grappig wel dat kabouterland. Ik zag ook ‘op een grote paddestoel………….’ jullie worden echte waterratjes van al dat zwemmen. Voor Ella is het wel goed dat ze nu meer durft in het water. Morgen een reisdag. Ook weer leuk iets nieuws te gaan zien. Goede reis. 🥰

 2. Ik dacht vanmorgen nog wat zouden jullie vandaag nog gaan doen zo laatste dag, dit had ik niet gedacht, dat is toch super leuk voor kinderen en ouders.
  Dit combineert een mooie wandeling met genoeg prikkelingen voor een kind om ook in de natuur te zijn, echt een geslaagd dagje.
  Op maar het volgende avontuur.

 3. Zo te zien hebben jullie het heerlijk naar jullie zin… geweldig om te zien ook hoe Ella geniet…
  Ik.ga nog ff verder kijken naar jullie vakantie.
  Geniet er nog even van met z’n 3tjes…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here