En door!

101
3

Vandaag staan we op tijd op, want we gaan door naar onze volgende vakantiebestemming. Maar wel met een tussenstop bij Avonturenpark Hellendoorn!

Nadat we hebben ontbeten en de auto ingeladen, gaan we op pad.

Na iets meer dan een uur rijden komen we aan bij Avonturenpark Hellendoorn.

Het is laaaaang geleden dat ik er geweest ben (lees jaren 90) en ook voor Sandra is het lang geleden, dus we herinneren ons er niet veel van.

Er zijn veel attracties en gelukkig ook voor de wat jongere kinderen er genoeg te doen, zoals bijvoorbeeld een leuk monorailtje.

Ook zijn er autootjes waarin je zelf kunt sturen.

Er is een Dreumesland, waarin diverse attracties zijn voor de kleinste onder ons.

Ook is er nog een leuke trapmonorail in dinosaurusthema.

Hierna is het wel tijd om te gaan lunchen. De lunchbeleving in dit park is niet heel bijzonder, maar het vult voor nu. 🙂

We doen nog een paar attracties, kopen nog wat souvenirs en gaan dan door richting IJhorst met de supermarkt als tussenstop.

Op ons park hebben we een mooi huisje, wat iets luxer is dan het vorige park.

We pakken de spullen uit en bestellen wat eten bij de snackbar van het park.

Hierna nemen Ella en ik nog een duik in het zwembad. We zijn het warme water van het vorige park gewend, dus dat valt wel even tegen, want het water is koud! Brrrr! 😉

Previous articleOp bezoek bij de kabouters
Next articleShoppen en waterpret

3 COMMENTS

  1. Dat is een leuke tussenstop op een reisdag. Dat was weer genieten. Die bestuurbare auto’s zijn toch wel Ella’s favoriet. En ook fijn dat het tweede huisje naar wens is. Jammer wel van het frisse water. Geniet nog maar van de komende dagen.

  2. Zo te zien is dit echt een pretparkje waar Ella zich wel thuis voelt, ze gaat in ieder geval in heel veel attracties, en zi te zien ziet het er veeeeeel leuker uit dan in de jaren 90, ik weet nog wel dat wijmet de trein gingen ernaar toe en dat was een hele lange reis en het we moesten ook nog heel lang met de bus en toen we daar kwamen was het 3× niks, waren binnen een half uur weer uitgekeken, dan ziet het er nu wel stukken leuker uit.
    Weer een dag om af te strepen die geslaagd is.

  3. Super leuk gehad in Hellendoorn zie ik… lekker genieten met z’n 3e heerlijk zo he…
    Jammer dat de vakantie weer voorbij is… zomers is het toch het leukste van alles vind ik altijd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here