Vlonderpad en een IJsje

594
5

Vandaag is het voor het eerst een regenachtige dag tijdens onze vakantie, maar dat mag de pret niet drukken!

Ook hier hebben ze een knutselclub, dus Ella gaat eerst met Sandra een cactus knutselen.

Omdat het in het begin van de middag droog is, besluiten we na de lunch in de auto te stappen en richting een vlonderpad in de Wiede te rijden. Dit is een leuk pad, dwars door een moerasachtig gebied. Je loopt over een soort van zwevende vlonders.

Hier en daar zijn verhogingen vanwaar je iets verder kunt uitkijken. De omgeving is prachtig!

Teruggekomen bij de auto begint het wat harder te regenen en we besluiten om naar Giethoorn te rijden voor een IJsje, maar dit is door het slechte weer niet gelukt. We moeten daar namelijk nog een stuk lopen en hebben geen paraplu mee.

Uiteindelijk rijden we naar Staphorst, waar we neerstrijken bij een ijssalon van de zelfde keten als we gister in Meppel hebben bezocht.

Als het straks nog droog wordt, gaan we een stukje over het park wandelen. En anders wordt het een spelletje in net huisje! 🙂

Previous articleShoppen en waterpret
Next articleAll inclusive speelplezier

5 COMMENTS

  1. Wel grappig dat vlonderpad. Houd je lekkere droge voeten. En wie gaat er nu in de regen naar giethoorn 🤣 En weer of geen weer, een ijsje gaat er altijd in.

  2. Ik dacht vandaag nog, wat zouden jullie vandaag op het programma hebben staan nu het weer wat minder is, dit is een leuk uitje, ik hou van vlonderpaden.
    Het ijsje is van hetzelfde keten, alleen zijn hier geen schommels om op te zitten zie ik, dat was heel apart van die andere zaak.
    En hopelijk word het zo nog droog, maar veel hoop heb ik daar niet op.
    Gelukkig hebben jullie nu 2 cactussen om naar te kijken 😊

  3. Giethoorn deed z’n naam wel eer aan op dat moment,beetje jammer dat het ijsje daar niet door ging, maar Staphorst is ook super leuk daar hebben ze volgens mij ook klederdrachten, ik ben daar ook geweest toen ik nog een klein meisje was…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here